Meet Odette, onze Flow Camper

Get Your Flow staat voor focus, doelen halen, dromen realiseren, slim werken maar ook voor positiviteit, rust en energie.  Get Your Flow is dus niet zomaar de naam van ons bedrijf, het is onze manier van werken en leven.

 

En daarom maakt Odette nu deel uit van onze familie.  Het is een echte power lady met haar 170 pk.  Odette laat ons prachtige plekken ontdekken in de natuur, aan zee en in de bergen.   Reizen met haar kan je in alle vrijheid, op je eigen tempo, in je eigen bubbel en met alle comfort. 

 

En ook jij kan met ons Odette op ontdekking!

 

Odette is een recente camper van 2020, een ‘special edition’ door haar luxueuze afwerking.  Er is een ruime zithoek aanwezig die tijdens het reizen eenvoudig omgezet kan worden in 2 aparte comfortabele autostoelen.  Het grote panoramische dak dat je kan openen, brengt de natuur helemaal naar binnen.

 

Heerlijk slapen is geen probleem.  Achteraan heeft Odette een luxueus dubbel bed.  Met één druk op de knop tovert Odette vooraan een dubbel paviljoenbed (2 personen) tevoorschijn.  Een aparte douche en toilet met dubbele scheidingswand geven je de luxe van thuis.

 

Door het zonnepaneel en LED verlichting kan je ook enkele dagen ‘off grid’ gaan en volop genieten van vrijheid en natuur.  Door haar perfecte isolatie en verwarming kan je ook in de winter op avontuur.

Odette is een echte power lady. Hier in detail wat ze te bieden heeft:

Challenger Graphite 348 XLB

Zitplaatsen

4

Bedden

Rijbewijs

B

Comfort

Zonnepaneel, Fietsenrek (2 fietsen), luifel, ruime garage.

Motor

Ford 2.0 Diesel - EURO 6d

170 PK, 6 traps automatische versnellingsbak

Uitrusting

Airco in cabine, achteruitrijcamera, cruise control, snelheidsbegrenzer, regensensor, automatische ontsteking koplampen, elektrische voorruitontdooiing, centrale vergrendeling cabine en opbouw.

Wij voorzien

Een overzicht van de standaard uitrusting:

- Keukenuitrusting voor 4 personen

- Tafel, stoelen, tapijt voor het terras

- Clean set (poetsdoekjes, stoffer en blik, stofzuiger, emmer, dweil, natuurlijk afwasmiddel en allesreiniger van seepje)

- Fietsenrek voor 2 fietsen (op aanvraag gemonteerd). Er passen 2 fietsen in de garage, wil je meer meenemen, kan er nog een extra fietsendrager gemonteerd worden.

- Nodige toebehoren voor stroomaansluiting & WC onderhoud + WC papier.

- BBQ & toebehoren (optie: +50 euro)

Kies een pakket dat bij je past

Met Odette op stap is steeds een belevenis. Om 100% aan te sluiten bij jou noden hebben we drie pakketten samengesteld..

Odette @ Nature

Weg van de drukte zal je prachtige landschappen ontdekken en heerlijk kunnen ontspannen.  's Morgens wakker worden met fluitende vogeltjes, genieten van een heerlijk ontbijt, reizen in alle vrijheid en op je eigen ritme.  Wandelen op het strand, gaan surfen, een stad bezoeken of bergen beklimmen.  Het kan allemaal!  Slapen of even rusten kan in alle comfort. 

 

Je ontvangt bovendien de gratis gids ‘minder stress, meer rust’.

Odette @
Work

Odette is de perfecte reisgezel maar ook een geweldige collega. 

Wil je even in alle rust kunnen focussen?  Schrijf je een boek?  Wil je een nieuw project lanceren? 

Odette is voorzien van alle comfort voor een optimale workflow. 

 

Indien gewenst maken we een factuur op voor je uitstap. Je ontvangt bovendien de gratis gids ‘werken met meer focus en minder stress’. 

Boost Your Flow

Weet je het even niet meer?  Wil je jouw passie ontdekken?  Wil je gaan voor je droomjob maar weet je niet hoe?  Wil je minder stress en meer rust?  Wil je graag mooie plekken ontdekken maar ook jezelf? 

Ga op stap met Odette en combineer dit met één van onze coachingstrajecten.  We doen dit steeds op maat van jouw wensen en noden.  Daarom starten we met een gratis kennismakingsgesprek en bezorgen we jou een offerte op maat.

 
 

Prijzen

Wat kost Odette?

Afhankelijk van het seizoen kan je Odette huren per weekend, midweek of week. Past jou plan hier niet helemaal in, neem gerust even contact met ons op!

Totale prijs inclusief BTW voor de huurperiode
Verhuur mobilehome - seizoenskalender
 

Time for a date!

Heb je er al zin in om erop uit te trekken? Check hier of Odette al geen andere afspraken heeft.
Zit dat snor? Vraag dan snel vrijblijvend een offerte aan.

Odette haar kalender

arrow&v
Pakket

Bedankt, we contacteren u spoedig met een voorstel op maat.

Reservatie aanvraag

 

Veel gestelde vragen

Требования к фото


1. Размер фото не менее 100Кб. 2. Для обработки принимаются качественные фотографии с четкими чертами лица. 3. На лице не должно быть резких теней или засвеченных участков.