Meet Odette, onze Flow Camper

Get Your Flow staat voor focus, doelen halen, dromen realiseren, slim werken maar ook voor positiviteit, rust en energie.  Get Your Flow is dus niet zomaar de naam van ons bedrijf, het is onze manier van werken en leven.

 

En daarom maakt Odette nu deel uit van onze familie.  Het is een echte power lady met haar 170 pk.  Odette laat ons prachtige plekken ontdekken in de natuur, aan zee en in de bergen.   Reizen met haar kan je in alle vrijheid, op je eigen tempo, in je eigen bubbel en met alle comfort. 

 

En ook jij kan met ons Odette op ontdekking!

 

Odette is een recente camper van 2020, een ‘special edition’ door haar luxueuze afwerking.  Er is een ruime zithoek aanwezig die tijdens het reizen eenvoudig omgezet kan worden in 2 aparte comfortabele autostoelen.  Het grote panoramische dak dat je kan openen, brengt de natuur helemaal naar binnen.

 

Heerlijk slapen is geen probleem.  Achteraan heeft Odette een luxueus dubbel bed.  Met één druk op de knop tovert Odette vooraan een dubbel paviljoenbed (2 personen) tevoorschijn.  Een aparte douche en toilet met dubbele scheidingswand geven je de luxe van thuis.

 

Door het zonnepaneel en LED verlichting kan je ook enkele dagen ‘off grid’ gaan en volop genieten van vrijheid en natuur.  Door haar perfecte isolatie en verwarming kan je ook in de winter op avontuur.

Odette is een echte power lady. Hier in detail wat ze te bieden heeft:

Challenger Graphite 348 XLB

Zitplaatsen

4

Bedden

Rijbewijs

B

Comfort

Zonnepaneel, Fietsenrek (2 fietsen), luifel, ruime garage.

Motor

Ford 2.0 Diesel - EURO 6d

170 PK, 6 traps automatische versnellingsbak

Uitrusting

Airco in cabine, achteruitrijcamera, cruise control, snelheidsbegrenzer, regensensor, automatische ontsteking koplampen, elektrische voorruitontdooiing, centrale vergrendeling cabine en opbouw.

Wij voorzien

Een overzicht van de standaard uitrusting:

- Keukenuitrusting voor 4 personen

- Tafel, stoelen, tapijt voor het terras

- Clean set (poetsdoekjes, stoffer en blik, stofzuiger, emmer, dweil, natuurlijk afwasmiddel en allesreiniger van seepje)

- Fietsenrek voor 2 fietsen (op aanvraag gemonteerd). Er passen 2 fietsen in de garage, wil je meer meenemen, kan er nog een extra fietsendrager gemonteerd worden.

- Nodige toebehoren voor stroomaansluiting & WC onderhoud + WC papier.

- BBQ & toebehoren (optie: +50 euro)

Kies een pakket dat bij je past

Met Odette op stap is steeds een belevenis. Om 100% aan te sluiten bij jou noden hebben we drie pakketten samengesteld..

Odette @ Nature

Weg van de drukte zal je prachtige landschappen ontdekken en heerlijk kunnen ontspannen.  's Morgens wakker worden met fluitende vogeltjes, genieten van een heerlijk ontbijt, reizen in alle vrijheid en op je eigen ritme.  Wandelen op het strand, gaan surfen, een stad bezoeken of bergen beklimmen.  Het kan allemaal!  Slapen of even rusten kan in alle comfort. 

 

Je ontvangt bovendien de gratis gids ‘minder stress, meer rust’.

Odette @
Work

Odette is de perfecte reisgezel maar ook een geweldige collega. 

Wil je even in alle rust kunnen focussen?  Schrijf je een boek?  Wil je een nieuw project lanceren? 

Odette is voorzien van alle comfort voor een optimale workflow. 

 

Indien gewenst maken we een factuur op voor je uitstap. Je ontvangt bovendien de gratis gids ‘werken met meer focus en minder stress’. 

Boost Your Flow

Weet je het even niet meer?  Wil je jouw passie ontdekken?  Wil je gaan voor je droomjob maar weet je niet hoe?  Wil je minder stress en meer rust?  Wil je graag mooie plekken ontdekken maar ook jezelf? 

Ga op stap met Odette en combineer dit met één van onze coachingstrajecten.  We doen dit steeds op maat van jouw wensen en noden.  Daarom starten we met een gratis kennismakingsgesprek en bezorgen we jou een offerte op maat.

 
 

Prijzen

Wat kost Odette?

Afhankelijk van het seizoen kan je Odette huren per weekend, midweek of week. Past jou plan hier niet helemaal in, neem gerust even contact met ons op!

Totale prijs inclusief BTW voor de huurperiode
Verhuur mobilehome - seizoenskalender
 

Time for a date!

Heb je er al zin in om erop uit te trekken? Check hier of Odette al geen andere afspraken heeft.
Zit dat snor? Vraag dan snel vrijblijvend een offerte aan.

Odette haar kalender

arrow&v
Pakket

Reservatie aanvraag

 

Veel gestelde vragen

Wie mag Odette besturen?


Odette laat zich besturen met een rijbewijs B. Voor de verzekering zijn er nog enkele andere voorwaarden voor de bestuurder(s):

 • Je dient minimum 23 jaar te zijn en ten minste 6 maanden in het bezit van een in België geldig rijbewijs.
 • Een vaste woonplaats in België te hebben.
 • De laatste 5 jaar niet uit het recht tot sturen zijn ontzet.
Maten en gewichten?


Deze vraag hoort een dame niet graag, maar in volle transparantie geeft Odette haar geheimen prijs:

 • Lengte: 7,49 meter + fietsenrek
 • Breedte: 2,35 meter
 • Hoogte: 2,92 meter
Het maximum toegelaten gewicht voor Odette is 3.500 KG. Als Odette op de weegschaal gaat met de volledige inboedel (zonder optie fietsenrek), gevulde watertank en volledig volgetankt weegt Odette 3.300KG. Je mag dus nog 200 KG extra meenemen (chauffeur + passagiers + bagage). Let steeds op dat je niet overlaadt, hier staan strenge boetes op. Bij twijfel passeer je best even langs een weegbrug.
Wat is er allemaal aanwezig?


Odette is zeer geriefelijk ingericht. Zo is er een grote koelkast met diepvries, 3 pits gasfornuis, chemisch toilet, douche, 2 dubbel bedden, luifel, watertank van 100 liter en een verwarmingsinstallatie aanwezig. Over de matrassen zijn beschermende hoeslakens voorzien. De keuken is volledig uitgerust met potten, pannen, glazen, borden, kommen en bestek. Zin om uitgebreid te koken? Geen probleem! Odette heeft ook een gas BBQ ( optie: + € 50) bij. Deze is voorzien van een rooster, pannenkoekenpan en paella pan. Buiten eten kan je doen op de 4 plooistoelen en eettafel. Als je zin krijgt om te poetsen, stelt Odette ook niet teleur. Poetsdoeken, stoffer en blik, emmer, dweil en stofzuiger zijn voorzien. In de camper is er ecologisch WC papier, natuurlijk afwasmiddel en allesreiniger van Seepje aanwezig. Al de nodige toebehoren voor aansluiting op elektriciteit, verlengkabels, WC onderhoud en geschikt WC papier zijn aanwezig. Bij vertrek zijn de vers watertank en de dieseltank gevuld en is de gastank voldoende gevuld. Het chemisch toilet is klaar voor gebruik.
Wat dien ik zelf te voorzien?


Je zorgt zelf voor bedlinnen, warme dekens, kussens, badhanddoeken, keukenhanddoeken en eten. Daarnaast adviseren we goed gezelschap en wat kleren...
Waar moet ik op letten bij het terugbrengen van Odette?


Bij vertrek is Odette zowel binnen als buiten gepoetst, de diesel tank en water tank zijn gevuld. We verwachten dat Odette even proper terugkomt! Bij terugkomst zorg je voor een volle diesel tank. Het chemisch toilet is leeg en uitgekuist. Zowel de vers watertank als de vuil watertank zijn leeg en proper.

Odette dient langs de binnenzijde proper te zijn, hiermee bedoelen we:

 • Dat er geen vuil in de camper ligt en alle vuilnisbakken leeg zijn.

 • De afwas gedaan is en tafel en keuken oppervlaktes proper zijn.

 • De inboedel / uitrusting ordelijk en net is opgeborgen op de daarvoor voorziene plaats.

 • De vloeren gepoetst zijn.

De buitenzijde dient net te zijn, gebruik hiervoor geen hogedrukreiniger maar een tuinslang. Het eenvoudigste is om even te stoppen bij een hand carwash.
Hoe zit het met de verzekering?


Je bent Omnium verzekerd - die verzekering is inbegrepen in de huurprijs. ​Dat betekent dekking bij eigen schade, brand, diefstal, en glasbreuk. Er is een vrijstelling bij eigen schade van € 1.250 (=de waarborg). Er is ook VAB-bijstand voorzien bij ongeval of pech. De verzekering voorziet geen annulatie- noch bijstandsverzekering personen. Hoewel dit niet verplicht is, contacteer je best je verzekeringsmakelaar hier even voor.
Is er een waarborg? En hoeveel?


Er wordt een waarborg gevraagd van € 1.250. Deze verwachten we uiterlijk 7 dagen voor vertrek op onze rekening. Ten laatste 3 weken na terugkomst wordt de waarborg terug gestort. Bij ophaling en afgifte maken we samen een verslag van aanwezige schade. Indien nodig begroten we in volle transparantie de herstelkost. We vragen wel dat je, indien je weet hebt van een nieuwe beschadiging, ons dit even meldt. Eventuele herstellingen worden verrekend met de waarborg die je betaalde. Indien bij terugkomst de diesel tank niet volledig gevuld is, dan doen wij dat even voor u. De kosten hiervan worden in mindering gebracht van de waarborg. Extra gereden kilometers worden ook in mindering gebracht van de waarborg.
Hoeveel kilometers zijn er inbegrepen in de prijs?


Weekend: 1500 km Midweek: 2000 km Eén week: 2500 km Twee weken: 5000 km ... Extra km's worden aangerekend aan € 0,25 per km.
Mogen we overal naartoe?


De verzekering is enkel geldig in Europa + enkele andere landen zoals Zwitserland. Bij twijfel onderweg kan je steeds de groene verzekeringskaart checken.
Mogen huisdieren mee?


Hoewel Odette het zeer voor de natuur heeft, neemt ze liever geen huisdieren mee.
Hoe verloopt de betaling?


Bij reservatie betaal je een voorschot van 35% van het totale bedrag. Hiermee wordt je reservatie definitief. Het resterende saldo betaal je uiterlijk 30 dagen voor vertrek.
Kan ik nog annuleren?


We begrijpen dat het soms niet loopt zoals gepland. Indien je zelf geen plaatsvervanger kan vinden voor de reservatie, gaan we als volgt tewerk:

 • Tot 30 dagen voor vertrek rekenen we het voorschot aan (35%). Als we er echter in slagen om Odette aan iemand anders te verhuren in dezelfde periode betalen we het volledige voorschot terug.
 • Tussen 30 dagen en 7 dagen voor vertrek wordt een annulatiekost van 50% aangerekend.
 • Binnen de 7 dagen voor vertrek wordt een annulatiekost van 100% aangerekend.
Waar halen we Odette op?


Odette verblijft in Kortrijk-Dutsel, tussen Leuven en Aarschot. Bij ophalen kan u uw eigen wagen hier gratis op eigen risico stallen.
Wegenvignetten en boetes?


Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste wegenvignetten en peages. Ook verkeersboetes zijn voor eigen rekening.
Covid 19?


Reizen in je eigen bubbel, hiervoor is Odette uiterst geschikt. Om alles veilig te houden reinigen en ontsmetten we Odette voor elke huurperiode.

Seizoen 20 - 21