Ontploft jouw hoofd van die eindeloze to do's?  Staat je lichaam en geest onder een voortdurende spanning?  Heb je veel doelen maar krijg je ze niet omgezet in de praktijk? Loop je van hot naar her?  Is zelfzorg iets van lang geleden? Heb je een overvolle mailbox?  


Kortom als werknemer, ondernemer, freelancer, ouder, mantelzorger,… probeer jij alle ballen in de lucht te houden.
 

Via het Your Flow pakket krijg je terug grip op je tijd!

Met dit pakket help ik jou terug meer grip op je tijd te krijgen. Je zal met meer focus kunnen werken en jouw doelen effectief behalen. En dit in combinatie met met voldoende tijd voor jezelf en meer rust in je hoofd.  

Bepaal je eigen koers naar een gelukkig en waardevol leven.  Het kan!

Op maat

Het is belangrijk dat je je goed voelt in een coachingstraject en daarom plan ik steeds een gratis kennismakingsgesprek.  Dit gesprek resulteert in een plan van aanpak op maat van wie je bent, je werk en leven.  Op die manier heb je een duidelijk zicht op het komende traject en het resultaat dat je kan bereiken.

Alles op 1 plek

We gaan samen op zoek naar het organisatiesysteem dat bij jou past.  Je maakt jouw systeem volgens de regels van de kunst.  Eenvoudig, snel, efficiënt en doelgericht.  Geen gedoe dus!

Plannen

We bekijken hoe je best je werk en vrije tijd kan inplannen.  Ik geef je uitleg en concrete tips rond hoe je kan werken met je agenda en/of planner.

Focus

We bespreken wat werken met focus voor jou kan betekenen.  We bekijken mogelijke concentratielekken en ik geef concrete tips rond hoe je met meer focus kan werken en hoe je kan omgaan met de afleidingen die op je afkomen.

Inbox to zero

We zijn vaak uren bezig met onze mailbox waardoor ons effectieve werk blijft liggen.  We zorgen dat je terug controle over die inbox krijgt en geen zaken over het hoofd ziet.

De kunst van het ontspannen

Je krijgt inzicht in je stressoren en hoe je deze kan aanpakken.  Je krijgt zicht op jouw energiegevers en energienemers.  We bekijken hoe je meer rust en ontspanning kan inbouwen in je werk en leven.  Je krijgt verschillende tools om op stress en uitdagingen te reageren.

Resultaat

Je neemt de regie van je leven in eigen hand en zal terug meer grip op je tijd krijgen.  Je zal met meer focus kunnen werken en je doelen effectief behalen.  Je leert hoe je je lichaam en brein kan opladen en hoe je je kan afsluiten van alle prikkels om je heen.

Kortom de kortste weg naar jouw doelen en dromen!

Het coachingstraject is steeds op maat van wie je bent,  je persoonlijkheid, werk en leven.  

Boek nu een gratis kennismakingsgesprek.  
Alle afspraken gaan online door.

€ 449

Incl. BTW

Your Flow pakket

Dit pakket bestaat uit verschillende sessies, waar we via 1 op 1 coaching focussen op jouw Flow. 

✔  Kennismakingsgesprek

✔  4 individuele coaching sessies

✔  Check-out

Feedback van Flow believers

Flowcoaching

Als multi passionate ondernemer was ik de controle over mijn tijd helemaal kwijt.  Ik werkte heel lange dagen en ging van de ene taak naar de andere, van de ene meeting naar de andere.  Nu heb ik terug grip, weet ik wat de eerstevolgende acties zijn die ik moet ondernemen.  Ik werk minder uren maar met veel meer resultaat.  Dit was echt wat ik nodig had.