top of page

Brigitta

Hallo!  Ik ben Brigitta!

Lang, lang geleden studeerde ik af als sociaal-agogisch werker.  Meer dan 10 jaar werkte ik als leidinggevende in de sociale sector.  Veel druk, veel verantwoordelijkheden, veel taken en veel mails.  Ik zag wat stress deed met onze medewerkers en daarom ging ik mij verdiepen in dat thema.  Ik wou niet weglopen van 'veel' maar ging op onderzoek uit. Ik volgde verschillende langdurige opleidingen rond stressmanagement.  En alles wat ik leerde paste ik daar toe.

Toen ik twintig jaar geleden begon te werken was ik zelf chaotisch en ongestructureerd.  Ook toen ging ik op zoek naar een oplossing en ondertussen ben ik zot van plannen.

Nu combineer ik stressmanagement en plannen als mentor en trainer.  Waarom mentor?  Ik geloof dat jij zelf het best weet wat je moet doen.  Maar soms heb je iemand nodig die jou de juiste vragen stelt.  Daarnaast geef ik je al mijn expertise.  In dit vakgebied vind ik professionaliteit en kennis enorm belangrijk.  Ik ben er ook voor je, ik luister en supporter voor je.  Je hoeft het niet alleen te doen.

get your flow  - door An Epic View 0315.jpg
get your flow  - door An Epic View 9607.jpg

Get Your Flow

 Flow is dat heerlijke gevoel!  Je hebt een duidelijk doel, je werkt met focus en gaat volledig op in je activiteit.  Er is een evenwicht tussen je vaardigheden, talenten en dat wat van je gevraagd wordt.  Je hoofd is helder en rustig.  Het lijkt allemaal vanzelf te gaan.  Je behaalt je dromen en doelen effectief.

En dat wil ik voor jou!  Meer flow en minder stress in je werk en leven.  Tijdens je werktijd met focus doelen realiseren maar daarnaast voldoende tijd voor ontspanning en plezier.  Gaan voor je doelen, een job die bij je past en je droomleven.

Pak die flow want dan ben je het gelukkigst!

Ik kan op veel steun rekenen van mijn gezin.  Onze kinderen, Robbe & Julie, volgen wat mama doet met veel enthousiasme.

 

Mijn echtgenoot Sam ondersteunt Get Your Flow op technisch vlak.  Zijn kennis als business analyst is bovendien een mooie aanvulling.

Momenteel werken wij achter de schermen aan de uitbreiding van ons team.  Get Your Flow groeit en bloeit.

bottom of page