get your flow-.jpg

Get Your Flow

 Flow is dat heerlijke gevoel!  Je hebt een duidelijk doel, je werkt met focus en gaat volledig op in je activiteit.  Er is een evenwicht tussen je vaardigheden, talenten en dat wat van je gevraagd wordt.  Je hoofd is helder en rustig.  Het lijkt allemaal vanzelf te gaan.  Je behaalt je dromen en doelen effectief.

En dat wil ik voor jou!  Meer flow en minder stress in je werk en leven.  Tijdens je werktijd met focus doelen realiseren maar daarnaast voldoende tijd voor ontspanning en plezier.  Gaan voor je doelen, een job die bij je past en je droomleven.

Pak die flow want dan ben je het gelukkigst!

Hallo!  Ik ben Brigitta!

Ik nam de sprong en volgde mijn droom.  Ik ondersteun werknemers & ondernemers naar het leven en werken van hun dromen.

Een job die bij je past, een planning die voor jou werkt én minder stress?  Dan ben ik de trainer & coach die je zoekt.

Lang, lang geleden studeerde ik af als sociaal-agogisch werker.  Meer dan 10 jaar werkte ik als leidinggevende in de sociale sector.  Daar ontstond mijn liefde voor coachen.   Maar ook daar zag ik wat stress deed met onze medewerkers en daarom ging ik mij verdiepen in dat thema.  

Daarnaast heb ik zelf een enorme passie voor plannen.  Door plannen kan ik mijn werk goed doen én heb ik daarnaast ook tijd voor mijn gezin.

Nu mag ik met veel enthousiasme anderen coachen en trainen.  Professionaliteit en een open communicatie zijn voor mij essentieel.  Ik vind het belangrijk dat jij mooie resultaten haalt door mijn begeleiding.

Alles is steeds overgoten met een flinke dosis realisme, positiviteit en humor.

Brigitta

get your flow-0293.jpg
get your flow-0434.jpg

Sam

Ik kan op veel steun rekenen van mijn gezin.  Onze kinderen, Robbe & Julie, volgen wat mama doet met veel enthousiasme.

 

Mijn echtgenoot Sam ondersteunt Get Your Flow op technisch vlak.  Zijn kennis als business analyst is bovendien een mooie aanvulling waardoor wij in de toekomst nog meer zullen gaan samenwerken.