Get Your Flow

 Flow is dat heerlijke gevoel!  Je hebt een duidelijk doel, je werkt met focus en gaat volledig op in je activiteit.  Er is een evenwicht tussen je vaardigheden, talenten en dat wat van je gevraagd wordt.  Je hoofd is helder en rustig.  Het lijkt allemaal vanzelf te gaan.  Je behaalt je dromen en doelen effectief.

En dat wil ik voor jou!  Meer flow en minder stress in je werk en leven.  Tijdens je werktijd met focus doelen realiseren maar daarnaast voldoende tijd voor ontspanning en plezier.  Gaan voor je doelen, een job die bij je past en je droom leven.

Pak die flow want dan ben je het gelukkigst!

Hallo!  Ik ben Brigitta, flow & stress coach!

Ik nam de sprong en volgde mijn droom.  Ik ondersteun werknemers en ondernemers naar een leven en werken met minder stress en meer focus.  Als flowcoach help ik jou naar meer flow in je werk en leven.

Als coach garandeer ik jou een persoonlijke aanpak op maat van jouw werk en leven.  Een open en eerlijke communicatie zijn daarbij essentieel.  Ik werk evidence-based dus de methodieken die ik gebruik hebben hun nut zeker al bewezen.  Als coach vind ik het belangrijk dat jij je goed voelt tijdens de coachingsgesprekken en daarom start ik steeds met een gratis kennismakingsgesprek.

En dit alles steeds overgoten met een flinke dosis realisme, positiviteit en enthousiasme.

Ik stel je graag ook even Sam voor, business en IT analyst.

Met zijn oog voor detail en technische kennis ondersteunt hij Get Your Flow. 

Hij zorgt voor de hele operationele opvolging en werkt de nieuwe plannen van Get Your Flow uit.

Brigitta

Sam