We moeten met minder mensen steeds meer en vaak moeilijker werk verzetten. 

Een overvolle agenda op het werk, een drukke agenda thuis, een uitpuilende inbox, nieuwe technologieën, veeleisende klanten, de hoge mate van flexibiliteit die nodig is, verantwoordelijkheden thuis,...  Het zijn slechts enkele voorbeelden van dagdagelijkse stressbronnen.

Stress ontstaat als er meer van je gevraagd wordt dan je denkt te kunnen waarmaken.  Als we stug blijven doorgaan ondanks stress -en spanningsklachten ontstaat mogelijks een burn-out. 
Je blijft moe, vaker emotioneel, een verminderde concentratie,… 

Als stress en burn-out coach begeleid ik jou naar een duurzaam herstel van stress en burn-out.

Op maat

Ik luister naar jouw verhaal en vragen.   Het is belangrijk om zicht te krijgen op jouw persoonlijke doelstellingen en verwachtingen. 

Herstel

Je leert te luisteren naar wat je lichaam en brein nodig heeft.  Je leert herkennen wat spanning met je doet en leert manieren om beter te ontspannen.  Je ontdekt eenvoudige manieren om piekeren te beperken.

Oriëntatie

We maken kennis en bespreken wat stress en burn-out coaching voor jou kan betekenen.  Dit gratis kennismakingsgesprek resulteert in een plan van aanpak dat ik jou op papier bezorg.  Op deze manier heb je een duidelijk zicht op het komende traject en de kostprijs.

Analyse

We analyseren jouw stressklachten en stressbronnen.  Je leert je energienemers en energiegevers kennen, zowel in je privé als werk.

Minder stress

We onderzoeken wat voor jou de meest effectieve manier is van omgaan met stress.  Je krijgt inzicht in stressverhogende gedachten en leert technieken om sneller te relativeren.

Boost

We werken aan het tot bloei brengen van je talenten en het versterken van competenties.  Mogelijke competenties die aan bod kunnen komen zijn: zelfvertrouwen, assertiviteit, grenzen bewaken, plannen en prioriteiten stellen, focus houden, conflicten oplossen, delegeren, omgaan met tegenslagen, omgaan met verandering,...

Super Power

Wie veel stress heeft of een burn-out moet zijn / haar talenten (super power) terug ontdekken en gebruiken.  Je leert steeds beter wat je wel en wat je niet meer wil.

Match

We onderzoeken of er een balans is tussen werk en privé. Daarnaast kijken we ook of je huidige job aansluit bij wie je bent met je eigen talenten en competenties.  Ben je al een tijd afwezig op je werk, dan bespreken we je mogelijke terugkeer en hoe je dit best kan aanpakken.

Resultaat

We streven naar een duurzaam herstel van energie, veerkracht en vitaliteit.

Het coachingstraject is steeds op maat van je persoonlijkheid, werk en leven.  Het aantal gesprekken varieert.

Boek nu een gratis kennismakingsgesprek.  
Na de kennismaking kan je via deze weg ook vervolgafpraken inboeken.

Alle afspraken gaan online door.

Feedback van Flow believers

Flowcoaching

Als multi passionate ondernemer was ik de controle over mijn tijd helemaal kwijt.  Ik werkte heel lange dagen en ging van de ene taak naar de andere, van de ene meeting naar de andere.  Nu heb ik terug grip, weet ik wat de eerstevolgende acties zijn die ik moet ondernemen.  Ik werk minder uren maar met veel meer resultaat.  Dit was echt wat ik nodig had.