top of page

How to plan

Wil jij stoppen met rennen, springen, vliegen, duiken, vallen en maar blijven doorgaan?
Wil jij meer rust in je hoofd en minder stress? 

Je probeerde ongetwijfeld al heel wat. Je start dan met veel enthousiasme maar dan gebeurt ‘het leven’ en loopt het mis.  Wil je terug met energie en plezier rond springen?
Ik vertel je er graag meer over.

 • Bots je op een eindeloze lijst aan taken en wordt er vanuit alle kanten aan jouw mouw getrokken.  Voel je je hierdoor overweldigd en weet je niet meer waar je eerst moet beginnen?

 • Je loopt van hot naar her, loopt brandjes te blussen en hebt niet genoeg tijd voor familie, vrienden en jezelf.  Je wil helemaal geen brandweervrouw zijn maar je ziet niet hoe het anders kan.

 • Je eigen mentaal en fysiek welzijn komt te vaak op de laatste plek. Je hebt last van spanningsklachten die steeds terugkeren.  Gevoel van opgejaagd zijn?  Fysieke klachten? Een kort lontje?

 • Wat je echt wil dat is zelfs al wat uit je zicht verdwenen omdat er gewoon geen tijd voor is.

 • Je grenzen aangeven en voor jezelf echt zorgen voelt onwennig.  Je wil het vooral goed doen en anderen niet teleurstellen.

 • Je begrijpt niet hoe anderen het doen.  Daar lijkt het allemaal veel vlotter te gaan waardoor je aan jezelf gaat twijfelen.

 • Kortom: Dit wil je niet meer!

Ik begrijp het want zo was het ook voor mij. En niet alleen voor mij maar voor elke vrouw in onze huidige maatschappij.
Ik weet zelf hoe het voelt om te slingeren tussen je werk, huishouden en familie. Het gevoel nooit klaar te zijn, de stress en onrust. Ik vroeg me af wat er 'mis' was met mij. Ik las ontelbare boeken en volgde verschillende opleidingen. Ik probeerde alles uit maar ontdekte een probleem. Veel adviezen bleken niet realistisch in het echte leven. IIk besefte ook dat het niet mijn schuld was maar dat dit heel normaal is. Ik zocht en vond een manier om anders naar deze situatie te kijken.  Ik ging anders kijken naar tijd en plannen.  En zo kwam mijn kennis rond plannen en mijn opleiding als stress & burn-out coach samen.

Wil jij ook terug meer flow in je leven en werk?

 • Dan kan je met een ontspannen gevoel terug plezier beleven in je leven en werk.

 • Je durft dan kijken naar wat voor jou echt belangrijk is en daar tijd voor maken.

 • Je gaat terug grip op je dagen hebben met een eenvoudig systeem.  Een systeem dat wel past bij wie je bent..

 • Er is ruimte voor jouw welzijn. Jouw mentale en fysieke gezondheid zijn niet langer bijzaak maar prioritair.

 • Je voelt je niet langer overweldigd door alle moetjes en hebt terug de nodige rust in je hoofd.

 

Je moet er niet alleen voor staan. Er zit zo veel kracht in dit samen met anderen doen. Als coach deel ik je al mijn inzichten, ben ik je supporter en als het nodig is ook je stok achter de deur.

#samensterk

Dit zeggen de huidige deelnemers:

Review 2.jpeg

Ik ben een mega-ongestructureerd warhoofd, met veel te veel ideeën, die worstelt om dingen af te werken. Dankzij het werken met de Get Your Flow planner en de tips uit de How To Plan cursus, is er meer véél meer focus. Zo zijn er de voorbije maanden 3 projecten, die al lang in mijn hoofd zaten toch af geraakt. Ik heb ondertussen een plan-routine gekweekt en dat zorgt voor veel rust in mijn hoofd.

review 1.jpeg

Welkom bij
HOW TO PLAN!

Een uniek traject want je gaat je leven & werk inrichten op een manier die het beste bij jou past, rekeninghoudend met de dingen die moeten gebeuren en met de mensen die belangrijk voor je zijn.

We gaan samen die flow pakken waardoor je terug met veel plezier en positiviteit in het leven staat. We zorgen ervoor dat jouw stressniveau een flinke duik naar beneden neemt.

Je gaat een eenvoudig systeem hebben waar je geen tijd aan verliest maar net tijd maakt voor dat wat echt belangrijk is.  Prioriteiten stellen gaat eenvoudiger zijn waardoor je in de avond tevreden kan terugblikken op je dag.

Een planning die niet alleen gaat over al je to do’s. Maar die je helpt om van jouw welzijn een prioriteit te maken. In deze training breng ik mijn expertise in plannen en mijn ervaring als stresscoach samen.

Wanneer jij dit traject volgt kan ik jou garanderen dat

 • Je bewuster zal omgaan met je tijd.  Je blik is positiever en je hebt tijd voor dat wat voor jou echt belangrijk is.

 • Je snel afscheid zal nemen van de choas en to-do lijstjes die geen einde hebben.  Je zal op een praktische en eenvoudige manier plannen aangepast aan wie jij bent, je werk en leven.

 • Je overzicht zal hebben en weten waar je naartoe gaat.

 • Je minder stress en meer rust in je hoofd zal ervaren. Het allerbelangrijkste namelijk jouw gezondheid krijgt eindelijk prioriteit.

 • Je minder streng voor jezelf gaat zijn want je beseft dan heel goed dat dit niet jouw schuld is.  En je zal dit ook uitdragen naar anderen vrouwen en meisjes.

 • Je zal gelukkiger zijn want je hebt meer tijd voor dat wat echt belangrijk voor je is.

 • Je deze training niet alleen nu zal toepassen maar ook later. Je kan er steeds naar terug grijpen.

Welke stappen zetten we samen in dit traject?

Stap 1

Ready for take off

We vliegen er meteen in en gaan een nieuwe kleine gewoonte implementeren.  Een kleine stap die zorgt voor een positieve wending.  Je hebt mogelijks de ervaring dat een nieuwe gewoonte implementeren niet zo eenvoudig is.  We starten vaak met veel enthousiasme maar dan loopt het snel mis. Aan de hand van mijn stappenplan ga jij succesvol een voor jou belangrijke nieuwe gewoonte implementeren.

Stap 2

Your time

Wat je wil, verschuift door de drukte van elke dag steeds meer uit je gezichtsveld.  In dit traject herontdek je wat voor jou echt belangrijk is en wie jij bent.  We gaan als eerste stap onderzoeken waar je tijd is gebleven en hoe je anders met je beperkte tijd kan omgaan.

Stap 3

Obstacle run

In kaart brengen wat stress met jou doet en vervolgens jouw persoonlijke toolkit samenstellen met concrete acties om jouw stress te verminderen.

Je krijgt zicht op jouw obstakels / saboteurs én je leert er mee omgaan.

Zo leer je grenzen stellen zonder schuldgevoel, gaan we komaf maken met perfectionisme en uitstellen, gaan we beste vriendjes worden met jouw innerlijke criticus...

Stap 4

Build your system

Je gaat je eigen eenvoudig plansysteem bouwen waar je op kan rekenen. En dat past bij wie jij bent, jouw werk en leven.

Stap 5

Let's plan

In deze module leer ik jou realistisch plannen rekeninghoudend met jouw verantwoordelijkheden maar ook met jouw welzijn.

Je kan stoppen met boeken lezen want ik vertel jou wat echt werkt en we brengen dit in de praktijk.

Stap 6

Check-in.

Door je wekelijkse check-in blijf je genieten van de rust in je hoofd.

Je gaat hierdoor bijsturen waar nodig zodat je de positieve effecten gaat maximaliseren.

Stap 7

Bonus

De training is zo opgebouwd dat ik jou leer plannen op een manier die echt bij jou past.  In stap 1 tot en met 6 bouwen we de basis van jouw plansysteem.  Daarnaast zijn er nog deze extra modules met specifieke thema’s.  Je hebt automatisch toegang tot alle bonussen maar kiest zelf wat past bij jou.

Bonus I

Plannen in je gezin.

Bonus II

Plannen op kantoor.

Bonus III

Plannen als ondernemer.

Bonus IV

Plannen als leerkracht.

Bonus V

Hybride werken.

Stap 8

Online community

Op vraag van de huidige deelnemers zijn we gestart met een online communty. Ons plekje op instagram waar we elkaar kunnen inspireren. Ik zorg deze keer voor een aantal leuke challanges!

Stap 9
Datums onlne

Extra sessies

Als je aan dit traject mee doet, krijg je eindeloos toegang tot bovenstaande videolessen. Maar wat dit traject speciaal maakt is dat je er gratis coaching bovenop krijgt. Die extra kans om al je vragen te stellen, dat extra duwtje in de rug, het samen doen… Dat maakt dat die weg naar meer overzicht en rust veel leuker en effectiever is.

•    Dinsdag 16/04 om 19u45: We gaan samen met een knal van start!

•    Maandag 13.05 om 19u45: We duiken samen in jouw nieuwe plansysteem.

•    Donderdag 30/05 om 19u45 : We maken samen onze planning voor komende week.

•    Dinsdag 04/06 om 19u45: Extra sessie voor werknemers en leerkrachten.

•    Dinsdag 11/06 om 19u45: Extra sessie voor ondernemers.

•    Woensdag 26/06: Q & A en we vieren samen de stappen die we al gezet hebben

Voor wie?

Voor wie het beu is zichzelf voorbij te lopen.
Voor wie minder stress en meer rust wil.  
Voor wie niet meer wil zoeken naar oplossingen.  Voor wie een eenvoudig systeem wil dat echt past bij wie je bent, je werk en leven.

How to plan

Prijs?

De prijs voor het traject bedraagt nu tijdelijk 129 euro want met kortingscode EARLY krijg je nu 30 euro korting.  Zotter gaat het niet worden!

 De modules zijn behapbaar & concreet waardoor je onmiddellijk aan de slag.  Jouw motivatie in combinatie met de steun van gelijkgezinden en mezelf als coach doen jou de flow pakken.

Praktisch

Ik ga je niet overspoelen met informatie en veel blabla.  Korte video's met de informatie die jij nodig hebt om dit vervolgens meteen te gaan toepassen in jouw leven.

 

Maandag 1 april om 19u krijg je toegang tot de eerste module.  Vervolgens krijg je elke maandag toegang tot een nieuwe module.  Gedurende 3 maanden gaan we samen intensief aan de slag via de extra sessies.  We doen het samen. 

Ook daarna laat ik je niet los en zal je uitgenodigd worden voor terugkomsessies.

Je blijft daarna toegang behouden tot de training en zal ook eventuele updates ontvangen.  Alle videolessen zal je vinden in ons online trainingsplatform. Daar zal je ook het linkje naar de gesloten instagramcommunity en de extra sessies vinden.

Inschrijven

FAQ

bottom of page