top of page

GET YOUR FLOW PLANNERS

Doen wat voor jou echt belangrijk is

Is dit herkenbaar?

Ontploft jouw hoofd van die eindeloze lijst to do's?  Loop je van hot naar her?

 

Voel jij je regelmatig overweldigd en weet je niet waar eerst te beginnen?

Heb je te weinig tijd?  Wil je veel realiseren maar weet je niet waar te beginnen?

Wil je meer flow?  Je hoofd is dan helder en rustig en je werk lijkt vanzelf te gaan.

Wil je meer doen van dat wat echt belangrijk voor je is?

Lijk je nooit klaar te zijn?

Probeerde je al heel wat apps maar grijp je altijd terug naar pen en papier?

In september 2020 werd de eerste Get Your Flow planner geboren. Ondertussen lanceerden we reeds onze 13 de planner!  Naast onze large versie kwam er ook kleinere medium planner.  Elk jaar lanceren we een ook gedateerderde planner. 
Om heel het gezin te laten genieten van de voordelen van plannen is er nu ook onze familiekalender.

GYF_IconenPlanner3.png

De meeste planners zijn ongedateerd, waardoor je meteen aan de slag kan.

GYF_IconenPlanner1.png

Alles start  bij jouw dromen.  Door stil te staan bij onze inspirerende vragen, start je de zoektocht naar wat jij echt wil in je leven en werk.

GYF_IconenPlanner2.png

Vervolgens ga je die dromen vertalen in projecten en acties.  Door je projecten uit te werken in ons projectplan, ben je klaar om aan de slag te gaan.

GYF_IconenPlanner6.png

In de planner heb je een jaarplanning, maandplanningen en weekplanningen.  In onze shop kan je per planner foto’s vinden van hun specifieke maand- en weekplanningen.  Er zijn immers kleine verschillen afhankelijk van de planner die je kiest.

GYF_IconenPlanner111.png

Met de check-in blik je terug op de afgelopen periode, stuur je bij waar nodig en plan je jouw volgende acties in.

ICONEN_GYF_ZONDERTEKST_PLANNER%26NOTEBOOK_edited.png

In elke planner kan je op pagina 3 een linkje vinden naar videolessen.  Deze zit boordevol informatie onder andere uitleg over het gebruik van onze planner en hoe je een realistische weekplanning maakt.

Koop nu jouw Get Your Flow planner 

Voor € 29 ontvang je:

 1. De Get Your Flow planner, volledig aanpasbaar aan jouw werk en leven.

 2. Bijhorende videolessen boordevol tips rond focus, plannen en het gebruik van de planner specifiek.

 3. Extra printables die je kan downloaden.

get your flow - door An Epic View 0403.jpg

Twintig jaar geleden begon ik zelf met plannen.  Als geboren sloddervos ging ik aan de slag op de sociale dienst van een OCMW.  Ik was plots verantwoordelijkheid voor de financiën van anderen dus een goede planning werd noodzakelijk. 

Toen onze zoon geboren werd kregen tijd & plannen nog een andere dimensie.

In 2020 besloot ik midden in de lockdown mijn droom te volgen en een eigen planner op de markt te brengen.  Nu gaat er geen dag voorbij zonder onze Get Your Flow planner.

En de mooie, enthousiaste berichtjes die ik krijg van tevreden klanten maken mij immens gelukkig.

Pak die flow want dan ben je het gelukkigst!

FAQ

 • Wie mag Odette besturen?
  Odette laat zich besturen met een rijbewijs B. Voor de verzekering zijn er nog enkele andere voorwaarden voor de bestuurder(s): Je dient minimum 23 jaar te zijn en ten minste 6 maanden in het bezit van een in België geldig rijbewijs. Een vaste woonplaats in België te hebben. De laatste 5 jaar niet uit het recht tot sturen zijn ontzet.
 • Maten en gewichten?
  Deze vraag hoort een dame niet graag, maar in volle transparantie geeft Odette haar geheimen prijs: Lengte: 7,49 meter + fietsenrek Breedte: 2,35 meter Hoogte: 2,92 meter Het maximum toegelaten gewicht voor Odette is 3.500 KG. Als Odette op de weegschaal gaat met de volledige inboedel (zonder optie fietsenrek), gevulde watertank en volledig volgetankt weegt Odette 3.300KG. Je mag dus nog 200 KG extra meenemen (chauffeur + passagiers + bagage). Let steeds op dat je niet overlaadt, hier staan strenge boetes op. Bij twijfel passeer je best even langs een weegbrug.
 • Wat is er allemaal aanwezig?
  Odette is zeer geriefelijk ingericht. Zo is er een grote koelkast met diepvries, 3 pits gasfornuis, chemisch toilet, douche, 2 dubbel bedden, luifel, watertank van 100 liter en een verwarmingsinstallatie aanwezig. Over de matrassen zijn beschermende hoeslakens voorzien. De keuken is volledig uitgerust met potten, pannen, glazen, borden, kommen en bestek. Zin om uitgebreid te koken? Geen probleem! Odette heeft ook een gas BBQ ( optie: + € 50) bij. Deze is voorzien van een rooster, pannenkoekenpan en paella pan. Buiten eten kan je doen op de 4 plooistoelen en eettafel. Als je zin krijgt om te poetsen, stelt Odette ook niet teleur. Poetsdoeken, stoffer en blik, emmer, dweil en stofzuiger zijn voorzien. In de camper is er ecologisch WC papier, natuurlijk afwasmiddel en allesreiniger van Seepje aanwezig. Al de nodige toebehoren voor aansluiting op elektriciteit, verlengkabels, WC onderhoud en geschikt WC papier zijn aanwezig. Bij vertrek zijn de vers watertank en de dieseltank gevuld en is de gastank voldoende gevuld. Het chemisch toilet is klaar voor gebruik.
 • Wat dien ik zelf te voorzien?
  Je zorgt zelf voor bedlinnen, warme dekens, kussens, badhanddoeken, keukenhanddoeken en eten. Daarnaast adviseren we goed gezelschap en wat kleren...
 • Hoeveel kilometers zijn er inbegrepen in de prijs?
  Weekend: 1500 km Midweek: 2000 km Eén week: 2500 km Twee weken: 5000 km ... Extra km's worden aangerekend aan € 0,25 per km.
 • Waar moet ik op letten bij het terugbrengen van Odette?
  Bij vertrek is Odette zowel binnen als buiten gepoetst, de diesel tank en water tank zijn gevuld. We verwachten dat Odette even proper terugkomt! Bij terugkomst zorg je voor een volle diesel tank. Het chemisch toilet is leeg en uitgekuist. Zowel de vers watertank als de vuil watertank zijn leeg en proper. Odette dient langs de binnenzijde proper te zijn, hiermee bedoelen we: Dat er geen vuil in de camper ligt en alle vuilnisbakken leeg zijn. De afwas gedaan is en tafel en keuken oppervlaktes proper zijn. De inboedel / uitrusting ordelijk en net is opgeborgen op de daarvoor voorziene plaats. De vloeren gepoetst zijn. De buitenzijde dient net te zijn, gebruik hiervoor geen hogedrukreiniger maar een tuinslang. Het eenvoudigste is om even te stoppen bij een hand carwash.
 • Is er een waarborg? En hoeveel?
  Er wordt een waarborg gevraagd van € 1.250. Deze verwachten we uiterlijk 7 dagen voor vertrek op onze rekening. Ten laatste 3 weken na terugkomst wordt de waarborg terug gestort. Bij ophaling en afgifte maken we samen een verslag van aanwezige schade. Indien nodig begroten we in volle transparantie de herstelkost. We vragen wel dat je, indien je weet hebt van een nieuwe beschadiging, ons dit even meldt. Eventuele herstellingen worden verrekend met de waarborg die je betaalde. Indien bij terugkomst de diesel tank niet volledig gevuld is, dan doen wij dat even voor u. De kosten hiervan worden in mindering gebracht van de waarborg. Extra gereden kilometers worden ook in mindering gebracht van de waarborg.
 • Hoe zit het met de verzekering?
  Je bent Omnium verzekerd - die verzekering is inbegrepen in de huurprijs. ​Dat betekent dekking bij eigen schade, brand, diefstal, en glasbreuk. Er is een vrijstelling bij eigen schade van € 1.250 (=de waarborg). Er is ook VAB-bijstand voorzien bij ongeval of pech. De verzekering voorziet geen annulatie- noch bijstandsverzekering personen. Hoewel dit niet verplicht is, contacteer je best je verzekeringsmakelaar hier even voor.
 • Mogen we overal naartoe?
  De verzekering is enkel geldig in Europa + enkele andere landen zoals Zwitserland. Bij twijfel onderweg kan je steeds de groene verzekeringskaart checken.
 • Mogen huisdieren mee?
  Hoewel Odette het zeer voor de natuur heeft, neemt ze liever geen huisdieren mee.
 • Hoe verloopt de betaling?
  Bij reservatie betaal je een voorschot van 35% van het totale bedrag. Hiermee wordt je reservatie definitief. Het resterende saldo betaal je uiterlijk 30 dagen voor vertrek.
 • Waar halen we Odette op?
  Odette verblijft in Kortrijk-Dutsel, tussen Leuven en Aarschot. Bij ophalen kan u uw eigen wagen hier gratis op eigen risico stallen.
 • Kan ik nog annuleren?
  We begrijpen dat het soms niet loopt zoals gepland. Indien je zelf geen plaatsvervanger kan vinden voor de reservatie, gaan we als volgt tewerk: Tot 30 dagen voor vertrek rekenen we het voorschot aan (35%). Als we er echter in slagen om Odette aan iemand anders te verhuren in dezelfde periode betalen we het volledige voorschot terug. Tussen 30 dagen en 7 dagen voor vertrek wordt een annulatiekost van 50% aangerekend. Binnen de 7 dagen voor vertrek wordt een annulatiekost van 100% aangerekend.
 • Wegenvignetten en boetes?
  Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste wegenvignetten en peages. Ook verkeersboetes zijn voor eigen rekening.
 • Covid 19?
  Reizen in je eigen bubbel, hiervoor is Odette uiterst geschikt. Om alles veilig te houden reinigen en ontsmetten we Odette voor elke huurperiode.
bottom of page