top of page
Foto 5.jpg

Get Your Flow planners

Ontdek de kracht van mijn planners om je welzijn te verhogen en je stress te verminderen.

Niet meer van hot naar her en verdrinken in je eindeloze lijst to do’s.  Weg met perfectionisme en overweldigd zijn.  Weg met uitstelgedrag en tevreden kunnen terugblikken op je dag.

Denk jij regelmatig: Morgen ga ik het anders doen!  Maar word je al snel gegrepen door de drukte en meegezogen in de waan van je dag?

Is dit herkenbaar?

Je komt handen te kort en loopt van hot naar her. Als werknemer, als ondernemer, als vrouw van, als vriendin van, als mama van, als mantelzorger van... lukt het niet om alles te doen zoals jij dat zou willen. Je bent 10 ballen tegelijkertijd in de lucht aan het houden maar af en toe valt er ééntje. Dat zorgt soms voor schuldgevoel en stress.

Voel je je overweldigd en weet je soms niet waar te beginnen? Je mailbox lijkt wel een tsunami.

Maakte je al 101 planningen en to do lijstjes maar zijn ze niet altijd realistisch en doe je er uiteindelijk weinig mee.

Is tijd voor jezelf iets van lang geleden? Wil je meer tijd en energie voor dat wat voor jou belangrijk is?

Zo voelde ik me ook!

Ik weet hoe het voelt om te verdrinken in een eindeloze lijst to do's. Om een job en je eigen dromen te combineren met alle rollen die je hebt. Waardoor ik altijd aan het rennen was en me opgejaagd wild voelde. Hoe het is om jezelf niet op de 1ste maar op de laatste plaats te zetten.

Wil jij...

Terug grip hebben op je tijd.  Leven in plaats van te overleven.

De drukker periodes die er nog zullen zijn als minder zwaar ervaren.  Omdat je bewuster keuzes gaat maken en op voorhand anticiperen.

Niet langer een hoofd vol to do’s hebben maar een vast plansysteem dat voor jou werkt.  Een plansysteem dat er voor jou altijd is en dus zeker in de moeilijkere of drukkere tijden.  Waardoor jij veel meer rust in je hoofd gaat ervaren.

Jouw welzijn prioriteit geven en tijd hebben voor plezier.

Je hoeft het niet alleen te doen.  De planner is je maatje voor elke dag en ik wil heel graag mijn kennis doorgeven.  #samensterk

foto6.jpg

Dit vertellen onze Flow Getters:

Over mij

Hallo daar!  Ik ben Brigitta, 45 jaar, trotse mama van Robbe en Julie en gelukkige wederhelft van Sam.  Voor dat je denkt dat ik nooit stress heb en alle steeds op orde is…  Ik ben geboren als een chaoot van de bovenste plan en een echte stresskip.  Het punt is, ik was op zoek naar meer rust in mijn hoofd, net als jij.

Meer dan 20 jaar geleden kocht ik mijn eerste papieren planner.  Ik wilde iets concreets, iets praktisch dat mijn leven eenvoudiger zou maken.  Het werd uiteindelijk het begin van een zot avontuur.  De jaren daarna beet ik me vast in stressmanagement en plannen.  De kennis paste ik toe in mijn toenmalige job als leidinggevende in de sociale sector.

En nu stel ik aan jou mijn eigen Get Your Flow planner voor.  Deze maakte ik vanuit mijn expertise in stressmanagement en mijn liefde voor plannen.  

 

Let’s plan!

GYF_IconenPlanner3.png

De meeste planners zijn ongedateerd, waardoor je meteen aan de slag kan.

GYF_IconenPlanner1.png

Alles start bij jou.  Door stil te staan bij enkele inspirerende vragen, start je zoektocht naar wat jij echt wil in je werk en leven.  Door de drukte van elke dag is dat mogelijks naar de achtergrond verdwenen.

GYF_IconenPlanner2.png

Jouw projecten kan je uitwerken in ons projectplan waardoor je een duidelijk stappenplan maakt.

GYF_IconenPlanner6.png

In de planner heb je steeds een jaarplanning, 12 maandplanningen en 53 weekplanningen.  In onze shop kan je per planner de juiste foto’s vinden.  Er zijn enkele kleine verschillen afhankelijk van de planner die je kiest.  Ook de verschillende tussen de medium en large planner kan je daar vinden.

GYF_IconenPlanner111.png

De maandelijkse check-in is een essentieel onderdeel om jouw welzijn prioriteit te geven.  Je staat stil bij wat er goed loopt en je kan bijsturen waar nodig.

ICONEN_GYF_ZONDERTEKST_PLANNER%26NOTEBOOK_edited.png

In elke planner kan je op pagina 3 een linkje vinden naar videolessen.  Hierin geef ik je uitleg over hoe je de planner effectief kan gebruiken.

Koop nu jouw Get Your Flow planner en ontvang:

  1. Een mooie, zachte planner die je kan aanpassen aan jouw werk en leven.

  2. Bijhorende videolessen met praktische tips.

  3. Extra printables die je kan downloaden.

Foto7.jpg
bottom of page