top of page

Hi! Ik ben Brigitta

Hallo daar! Ik ben Brigitta, 45 jaar, wederhelft van Sam en mama van twee tieners.  Geboren als een echte chaoot en stresskip.  Ik weet dus hoe het voelt om overweldigd te zijn door die lange lijst aan verantwoordelijkheden en taken.

Meer dan 20 jaar geleden kocht ik mijn eerste papieren planner. Ik wilde iets concreets, iets praktisch dat mijn leven eenvoudiger zou maken. Het werd uiteindelijk het begin van een zot avontuur.

GETYOURFLOW_AUG23_0070.jpg

Meer dan 10 jaar werkte ik als leidinggevende in de sociale sector.  Veel druk, veel verantwoordelijkheden, veel taken en veel mails. Er was veel stress.  

 

Ik beet me vast in stressmanagement en plannen.  Ik wou niet weglopen van ‘veel’ en ging op onderzoek uit.  Ik volgde verschillende langdurige opleidingen rond stressmanagement.  Ik las elke boek die er te vinden was over plannen en productiviteit.  Ik probeerde daar alles maar ontdekte een probleem.  Veel adviezen over productiviteit en plannen bleken niet realistisch te zijn in het echte leven.

GETYOURFLOW_AUG23_0128.jpg

Dus wat deed ik?  

 

Ik bracht mijn kennis van plannen samen met mijn expertise in stressmanagement en dat is waar de magie gebeurde.  

 

Ik ontwikkelde een unieke manier van plannen die echt werkt, zonder gedoe.  

 

Nu help ik mensen zoals jij om chaos om te zetten in grip, om stress te veranderen in rust.  Leven  en werken met veel meer plezier en tijd voor dat wat echt belangrijk voor je is.

Dit op een manier die realistisch en haalbaar is.  

Geen zweverig gedoe.  Gewoon praktische en haalbare oplossingen naar fijner leven en werken.  En meer flow!

bottom of page