top of page

Over mij

Hallo daar! Ik ben Brigitta, 45 jaar, trotse mama van Robbe en Julie en gelukkige wederhelft van Sam. Voor dat je denkt dat ik nooit stress heb en alle steeds op orde is… Ik ben geboren als een chaoot van de bovenste plan en een echte stresskip. Het punt is, ik was op zoek naar meer rust in mijn hoofd, net als jij.

Meer dan 20 jaar geleden kocht ik mijn eerste papieren planner. Ik wilde iets concreets, iets praktisch dat mijn leven eenvoudiger zou maken. Het werd uiteindelijk het begin van een zot avontuur.

Foto8.jpg

Meer dan 10 jaar werkte ik als leidinggevende in de sociale sector.  Veel druk, veel verantwoordelijkheden, veel taken en veel mails.  Er was veel stress.  

 

Ik beet me vast in stressmanagement en plannen.  Ik wou niet weglopen van ‘veel’ en ging op onderzoek uit.  Ik volgde verschillende langdurige opleidingen rond stressmanagement.  Ik las elke boek dat er te vinden was over plannen en productiviteit.  Ik probeerde daar alles maar ontdekte een probleem.  Veel adviezen over productiviteit en planning bleken niet realistisch te zijn in het echte leven.

foto9.jpg

Dus wat deed ik?  

 

Ik bracht mijn kennis van plannen samen met mijn expertise in stressmanagement en dat is waar de magie gebeurde.  

 

Ik ontwikkelde een unieke manier van plannen die echt werkt, zonder gedoe.  

 

Nu help ik mensen zoals jij om chaos om te zetten in grip, om stress te veranderen in rust.  Dit op een manier die realistisch en haalbaar is.  

Geen zweverig gedoe.  Gewoon praktische en haalbare oplossingen naar fijner leven en werken.

bottom of page