top of page
Hoe ik nu met veel minder stress en meer positiviteit in het leven sta...
Hoe ik nu met veel minder stress en meer positiviteit in het leven sta...

wo 27 mrt

|

Webinar

Hoe ik nu met veel minder stress en meer positiviteit in het leven sta...

Open en eerlijk zal ik in deze webinar vertellen wat ik anders ging doen. Over hoe ik mijn kennis als stress & burn-out coach ging implementeren in het echte leven, in mijn werk en nu in mijn onderneming. Want ondanks ik een echte stresskip was, is stress geen probleem meer in mijn leven.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

27 mrt 2024, 20:00 – 21:15

Webinar

Over het evenement

Ik krijg heel vaak de vraag hoe ik zo positief kan blijven ondanks de uitdagingen die er ook zijn bij mij.  Er bestaat zoiets als toxische positiveit en mensen doen alsof alles maar rozengeur en maneschijn is.  Dat is niet het echte leven.  We hebben allemaal een rugzakje.  We komen allemaal uitdagingen tegen en die kan je niet zomaar wegstoppen.

Zelf was ik vroeger een echte stresskip.  Mijn glas was ook eerder half leeg dan half vol.  Stress & burn-out coach worden, deed ik in de eerste plaats voor mezelf.  Ik ging op onderzoek uit en ging aan de slag.

Niemand is stressvrij maar stress is geen probleem meer in mijn leven en mijn glas is terug vol.  In deze webinar wil ik eerlijk vertellen wat ik anders ben gaan doen.  Wil ik vertellen over wat ik anders ging doen in mijn werk en leven.  De methodieken die ik ging implementeren zijn allemaal evidence-based en zijn dus ook effectief toe te passen in jouw werk en leven.

Het zijn geen quick fixes die maar 1 minuut in beslag nemen.  Dat wil ik je op voorhand meegeven want er zijn gewoon geen snelle oplossingen als het gaat over stress.  Maar elke stapje maakt wel een verschil.

Kom jij meeluisteren?  Achteraf kan je ook vragen stellen.  Ik ga deze webinar opnemen maar ik heb je er graag bij op het moment zelf.

Je kan je hier gratis inschrijven en dan zie ik je woensdag 27 maart! Tot dan!

Tickets

  • Webinar 27 maart

    Ik zie je online via Zoom.

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page