top of page

#1 Mijn babbel met An

Een blik in het hoofd en hart van een inspirerende vrouw


Ik zie me daar nog staan (ondertussen 15 jaar geleden) met een positieve zwangerschapstest in mijn hand. Geen idee wat er allemaal op me af zou komen. Een kind krijgen dat doet iets ( lees als veel) met je. Zelf had ik toen weinig andere mama's in mijn omgeving en sociale media was niet zoals vandaag. De onzekerheden en uitdagingen die ik had, waren dezelfde als elke andere mama. Alleen wist ik dat niet.


Nog steeds ben ik heel benieuwd naar de ervaringen van anderen. En daarom ga ik in seizoen 1 praten met andere vrouwen, andere mama's. Hoe gaan zij om met hun tijd? Hoe zorgen zij voor zichzelf? Hoe gaan zij om met de uitdagingen die op hun pad komen?


In deze eerste aflevering praat ik met An. Vrouw, mama, ondernemer en nog zoveel meer. An is fotograaf en heeft al heel wat foto's van mij en onze planners genomen. Ik was zo nerveus voor de eerste fotoshoot. Maar An maakte er een feestje van. En nog veel belangrijker... Ze zorgt ervoor dat je je goed en veilig voelt tijdens de shoot.


Wat neem ik mee uit deze aflevering?


Dat je dromen kan realiseren. Stap per stap.

Dat je zelf vorm kan geven aan je loopbaan. Het is geen makkelijk proces maar zo de moeite waard.

Dat je zelf vorm kan geven aan jouw leven.

Dat die gouden kooi nog altijd maar een kooi is.

Dat er altijd een plan B is.

Dat we allemaal botsen op onze belemmerende overtuigingen maar dat je deze kan ombuigen.

Dat kiezen niet verliezen is.

Dat ik op mijn 43ste nog kan leren skieën maar misschien best even wacht met de zwarte piste. 😂

Luister jij ook?

Ik ben zo benieuwd naar wat jij van deze eerst aflevering vindt? Laat een review achter of stuur me een DM. Het is ook fijn als je de podcast wilt delen op jouw kanalen want zo kan ik nog meer vrouwen bereiken.


Tot snel?
110 weergaven0 opmerkingen
bottom of page